Aanmeldingsformulier Zuid-Holland

Graag alle onderdelen invullen en per groep 1 formulier gebruiken.

8    7/8

Aanmelden educatiepakket Watt’n Zooi en rondleiding
Sinds enkele jaren bieden wij in Dordrecht, naast de excursie door de afvalenergiecentrale, een excursie op het afvalbrengstation aan met daarbij het interactieve spel ‘de milieu inspecteur’. De excursies daar zijn in september en oktober 2018 en in mei en juni 2019. Rondleidingen door de afvalenergiecentrale zijn mogelijk van oktober 2018 tot en met april 2019.

Wij willen graag een rondleiding:

op het afvalbrengstation aan de Baanhoekweg 12 in Dordrecht(met het interactieve spel De milieu inspecteur)
in de afvalenergiecentrale aan de Baanhoekweg 40

"


met de algemene voorwaarden.

Alle inschrijvingen die wij voor 8 juli ontvangen, krijgen eind augustus hierover bericht.

Algemene voorwaarden

  • Kinderen onder de 11 jaar hebben geen toegang tot de installatie. Dit betekent dat als er kinderen wel zijn aangemeld, deze moeten achterblijven in de voorlichtingsruimte.
  • U bent verplicht om twee weken voor aanvang de deelnemerslijst te sturen. Alleen de deelnemers die op de lijst staan, hebben toegang tot de installatie. Dit geldt voor leerlingen en begeleiders.
  • Toegang met rollator en/of rolstoel tot de centrale is niet mogelijk. Daarnaast moeten de deelnemers goed ter been zijn en geen last hebben van hoogtevrees.
  • Het is verplicht om passende schoenen en kleding te dragen. Het dragen van teenslippers is niet toegestaan.
  • Afspraken worden onder voorbehoud gemaakt, omdat het kan voorkomen dat een rondleiding door (bijzondere) interne omstandigheden geen doorgang kan vinden. U wordt hierover zo spoedig mogelijk geïnformeerd.
sluit venster


Tik de code over en verstuur.