Aanmeldingsformulier Zaanstad

Graag alle onderdelen invullen en per groep 1 formulier gebruiken.

8    7/8

Sinds dit schooljaar bieden wij alle scholen in Zaanstad een excursie aan op het afvalbrengstation Molletjesveer in Zaanstad. Hierbij spelen de kinderen, na een presentatie en film, het interactieve spel ‘de milieu inspecteur’ op het afvalbrengstation. De excursies zijn in september en oktober 2018 en in april, mei en juni 2019. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een excursie naar de afvalenergiecentrale in Alkmaar.

Aanmelden educatiepakket Watt’n Zooi en rondleiding

Wij willen ons inschrijven voor:

een excursie op het afvalbrengstation Molletjesveer in Zaanstad
een excursie bij de afvalenergiecentrale in Alkmaarmet de algemene voorwaarden.

Inschrijven kan voor 7 juli. Alle inschrijvingen die wij voor vrijdag 7 juli ontvangen, krijgen eind augustus bericht hierover.

Algemene voorwaarden

  • Kinderen onder de 11 jaar hebben geen toegang tot de installatie. Dit betekent dat als er kinderen wel zijn aangemeld, deze moeten achterblijven in de voorlichtingsruimte.
  • U bent verplicht om twee weken voor aanvang de deelnemerslijst te sturen. Alleen de deelnemers die op de lijst staan, hebben toegang tot de installatie. Dit geldt voor leerlingen en begeleiders.
  • Toegang met rollator en/of rolstoel tot de centrale is niet mogelijk. Daarnaast moeten de deelnemers goed ter been zijn en geen last hebben van hoogtevrees.
  • Het is verplicht om passende schoenen en kleding te dragen. Het dragen van teenslippers is niet toegestaan.
  • Afspraken worden onder voorbehoud gemaakt, omdat het kan voorkomen dat een rondleiding door (bijzondere) interne omstandigheden geen doorgang kan vinden. U wordt hierover zo spoedig mogelijk geïnformeerd.
sluit venster


Tik de code over en verstuur.