Aanmeldingsformulier Noord Holland

Graag alle onderdelen invullen en per groep 1 formulier gebruiken.

8    7/8

Aanmelden educatiepakket Watt’n Zooi en rondleiding

Wij willen graag een rondleiding in de maand:met de algemene voorwaarden.

In verband met de planning, graag inschrijven tot uiterlijk 8 juli. Scholen die als voorkeur hebben aangegeven om in het eerste deel van het schooljaar te komen, ontvangen begin september bericht hierover. Scholen die als voorkeur geven om in het tweede deel van het schooljaar te komen (tussen januari en juli 2019) krijgen in december bericht.

Algemene voorwaarden

  • Kinderen onder de 11 jaar hebben geen toegang tot de installatie. Dit betekent dat als er kinderen wel zijn aangemeld, deze moeten achterblijven in de voorlichtingsruimte.
  • U bent verplicht om twee weken voor aanvang de deelnemerslijst te sturen. Alleen de deelnemers die op de lijst staan, hebben toegang tot de installatie. Dit geldt voor leerlingen en begeleiders.
  • Toegang met rollator en/of rolstoel tot de centrale is niet mogelijk. Daarnaast moeten de deelnemers goed ter been zijn en geen last hebben van hoogtevrees.
  • Het is verplicht om passende schoenen en kleding te dragen. Het dragen van teenslippers is niet toegestaan.
  • Afspraken worden onder voorbehoud gemaakt, omdat het kan voorkomen dat een rondleiding door (bijzondere) interne omstandigheden geen doorgang kan vinden. U wordt hierover zo spoedig mogelijk geïnformeerd.
sluit venster


Tik de code over en verstuur.