Aanmeldingsformulier Flevoland

Graag alle onderdelen invullen en per groep 1 formulier gebruiken.

8    7/8

Sinds enkele jaren bieden wij alle scholen in Flevoland een excursie aan in Lelystad waar kinderen na een presentatie en film het interactieve spel ‘de milieu inspecteur’ spelen op het afvalbrengstation. Tevens krijgen de kinderen een rondleiding over het terrein van Afvalzorg. Deze vindt plaats op het milieupark van HVC, Afvalzorg, Orgaworld aan de Zeeasterweg 40 in Lelystad. De excursies zijn in september en oktober 2018 en in april, mei en juni 2019.

Aanmelden educatiepakket Watt’n Zooi en rondleiding
Wij willen de excursie op het milieupark van HVC, Afvalzorg en Orgaworldmet de algemene voorwaarden.

Inschrijven kan voor 7 juli. Alle inschrijvingen die wij voor vrijdag 7 juli ontvangen, krijgen eind augustus bericht hierover.

Algemene voorwaarden

  • Kinderen onder de 11 jaar hebben geen toegang tot de installatie. Dit betekent dat als er kinderen wel zijn aangemeld, deze moeten achterblijven in de voorlichtingsruimte.
  • U bent verplicht om twee weken voor aanvang de deelnemerslijst te sturen. Alleen de deelnemers die op de lijst staan, hebben toegang tot de installatie. Dit geldt voor leerlingen en begeleiders.
  • Toegang met rollator en/of rolstoel tot de centrale is niet mogelijk. Daarnaast moeten de deelnemers goed ter been zijn en geen last hebben van hoogtevrees.
  • Het is verplicht om passende schoenen en kleding te dragen. Het dragen van teenslippers is niet toegestaan.
  • Afspraken worden onder voorbehoud gemaakt, omdat het kan voorkomen dat een rondleiding door (bijzondere) interne omstandigheden geen doorgang kan vinden. U wordt hierover zo spoedig mogelijk geïnformeerd.
sluit venster


Tik de code over en verstuur.